|
Post by burssy on Feb 4, 2011 20:09:46 GMT 2
eu am postat dialogul ala ca se referea tot la ADMINI nu neaparat la mine, vorbele care le-a zis el sunt egale cu 0 pentru mine, eu raman contra, e decizia voastra
|
|
|
Post by A!y on Feb 4, 2011 20:25:53 GMT 2
corect...nu trebuie iertat...nu conteaza daca joaca sau nu cu cod...nu lam prins deci e curat...pana la probe noi...dar nu doar asa a injurat...."esti praf ca admin" mai erau "sms" si altele...timp de 30 de minute asta a fost sportul lui...sa fie sanatos...sa intre asa unde vrea el
|
|
|
Post by alexy on Feb 4, 2011 21:30:42 GMT 2
daca nu stie sa se comporte sa joace in alta parte!
|
|
|
Post by A!y on Feb 5, 2011 18:33:50 GMT 2
cred ca topicul acesta ar merge inchis...
|
|
|
Post by eddyy on Feb 5, 2011 19:02:10 GMT 2
cum adica nu merita iertat? a gresit regreta ii pare rau , vrea sa indrepte lucrurile promite ca nu se mai repeta , de ce nu merita iertat? am iertat altii care au jucat cu cod nu vreau sa dau exemple si vad ca s-au schimbat chiar daca fara coduri nu mai stiu cum e sa fii pe plus , nu-l cunosc , nu mi place cum vorbeste , nu mi place cum scrie , dar imi place ca si-a cerut scuze asta pentru mine inseamna ca ii face placere sa joace pe acest server , probabil s-a obisnuit cu lumea , stie ca a facut o prostie si mai vrea o sansa pe care eu sincer i-as acorda-o astept si parerea lui chilotel
|
|
|
Post by chilotel on Feb 5, 2011 20:36:32 GMT 2
nu stiu ce sa zic edy,omu a gresit dar pare ca regreta.Pe de alta parte ii inteleg si pe admini stiu cum vb si cum pune la indoiala orice decizie a adminilor ca am patit-o si eu...decizia iti apartine...
|
|
|
Post by A!y on Feb 5, 2011 20:45:55 GMT 2
edi nu merita iertat deci daca tu ii scoti banul noi o sa picam de prosti si nimeni nu o sa ne mai respecte ...
|
|
|
Post by eddyy on Feb 5, 2011 21:35:25 GMT 2
nu cade nimeni de prost asta doar daca nu cazi de prost cand esti bun , o sa o fac si pe asta cu promisiunea ca data viitoare daca se va ma intampla nu voi mai intervenii in niciun fel , cyuprag imi asum raspunderea sa-ti scot banul si daca va recidiva toata vina este a mea si o voi indrepta imediat cu ban permanent Salut!
|
|
|
Post by cyuprag on Feb 5, 2011 23:48:42 GMT 2
a!l,alexu.scrooge,mi-am cerut scz nu se mai intampla,o sansa a-ti putea sa-mi mai dati k nu va vad oameni rai.ms
|
|
|
Post by cyuprag on Feb 6, 2011 1:42:53 GMT 2
ms edyy iti promit k nu se mai intampla,
|
|
|
Post by A!y on Feb 6, 2011 10:47:36 GMT 2
vorbe spuse-n vant ma rog edi inchide topicul
|
|
|
Post by alexy on Feb 6, 2011 13:36:02 GMT 2
lol cica ea dat unban era pe server azi
|
|
|
Post by cyuprag on Feb 6, 2011 16:06:58 GMT 2
edyy am luat ban permanently de la wnk degeaba,nu inteleg nimik? ??sa explice motivul si dak sunt vinovat cu ceva imi inchizi topicul.ms
|
|
|
Post by cyuprag on Feb 6, 2011 16:29:40 GMT 2
doar am spus ca nu a dat vot inainte sa schimbe mapa,el mi-a spus sa tac eu i-am spu ok dupa care m-a lasat sa joc pe snow max 10 min si apoi m-am trezit cu ban permanently...
|
|
|
Post by eddyy on Feb 6, 2011 16:47:30 GMT 2
ti l am scos din nou asteptam sa ne explice wnk de ce ti a dat ban
|
|