|
Post by bogdan5 on Mar 2, 2011 16:55:11 GMT 2
Admin spec ESP =Plugin pentru descoperirea codatilor. Arata niste vectori de directie si astfel iti dai seama usor cine are wall. Admin_freelook =adminul poate sa vada orice jucator din echipa adversa cand este mort sau spectator Default Cfg = Acest plugin, schimba cfg-ul jucatorilor, cu unul default Pt forum daca cineva poate sa posteze comenzile adminilor in functie de grad pt admini noi
|
|
|
Post by burssy on Mar 2, 2011 19:29:10 GMT 2
sincer n-am stiut ca exista admin spec esp, dar sunt o idee buna. Dar daca o sa punem toate pluginurile astea pe server nu o sa il ingreunam? Nu o sa fie lag?
|
|
|
Post by asfafa on Mar 2, 2011 20:20:58 GMT 2
pro ! foarte bune idei !
|
|
|
Post by eddyy on Mar 2, 2011 23:00:50 GMT 2
nu cred ca e greu sa apesi m6 cand ti se pare cineva suspect cum adica default cfg ? poate eu fac defuse pe x si sar pe q
|
|
|
Post by bogdan5 on Mar 3, 2011 1:17:40 GMT 2
Nu se pune problema ca e greu sa apesi m6 dar pe sv toti s-au invatat ca la 2min sa zica "n" are cod altu nu ca "n1" are cod asa tu dak mori primu te mai uiti si pe ala care are un scor de 10-1 de la echipa adversa si daca ti se pare suspect te treci spectator "cand mori" in cazul meu pt ca nu am acces la trensfer si ala te vede si dezactiveaza codu Asa ma las omorat primu si ma uit pe el si cand vad ca e suspect ii fac poza. m-ar ajuta si Admin spec ESP pantru ca dak are wall as vede intentia jucatorului de a cauta adversaru www.youtube.com/watch?v=U0irCg1H9qU&feature=related Dar cu plug default cfg dak ar fi sa pui unu tre sa gasesti unu bun , eu am avut unu da facea probleme la "q" nu schimba arma si problema e ca nu mai poti avea defuse pe x , q , etc ci normal pe "e" Dak ai gasi unu care nu ar face probleme cu tasta "q" eu cred ca ar fi ok si plug asta dar eu imi dau cu parerea tu decizi ce e bn pt sv tau nu am eu acest drept ci doar sa ajut cat pot;)
|
|
|
Post by chilotel on Mar 3, 2011 9:00:49 GMT 2
cu treaba cu freelook sunt de acord dar cu spectacolu de lumini sunt impotriva nu a venit revelionu si nici nu vreau sa imi rup ochii pe alea...
|
|
|
Post by A!y on Mar 3, 2011 9:48:36 GMT 2
bobo nu ai specificat ca alea le vede doar adminii ma rog si pentru chestia aia trebuie admini cu experienta iar pe server sunt foarte putini omu poate tine din greseala tinta pe un jucator ce faci spui ca gata are wall ar fi bine edi sa bage doar un freelook atat
|
|
|
Post by bogdan5 on Mar 3, 2011 11:05:51 GMT 2
da imi cer scuze, doar admini pot vedea si o pot dezactiva si activa ("w" si "s") ramane la aprecierea lui Edy
|
|
|
Post by burssy on Mar 3, 2011 11:53:03 GMT 2
da mai dar nu am luat in calcul lagul. Daca o fi sa se adauge pluginurile astea nu o sa fie lag?
|
|
|
Post by apa on Mar 3, 2011 15:30:40 GMT 2
Primul plugin nu este necesar si destul de enervant cu luminile alea. Al doilea plugin daca il aplicati atunci o sa fie niste retarzi care o sa tot spuna la echipa sa coordonatele echipei adverse. Al treilea plugin, cel cu cfg ar fi de folos in putine cazuri desi aici pe sv nu e vital. Parerea mea...
|
|
|
Post by bogdan5 on Mar 3, 2011 16:50:10 GMT 2
pt apa Admin_freelook =adminul poate sa vada orice jucator din echipa adversa cand este mort sau spectator este vorba de admini sv nu si de jucatorii Daca sv are admini retarzi atunci edy sa le dea remove. primu plug pt uni e necesar pt alti nu, se poate activa si dezactiva usor ramane la aprecierea lu edy al treile e mai complicat poate e mai bn fara el Parerea mea nu cred ca o sa ingreuneze sv plug 1, 2 in privinta lagului
|
|
|
Post by asfafa on Mar 3, 2011 17:24:31 GMT 2
al 3-lea ar fi bun ... pt k is niste cfg-uri unde rata de aim e mai mare , tragi din saritura si din mers foarte bine , exemplu wnk ... tot nu imi dau seama cum se numeste cfg
|
|
|
Post by fumezzz on Mar 3, 2011 20:08:50 GMT 2
de accord pt freelook si resetscore ar merge cfg nu.. eu am unul mai special ..pot juca si cu cel default dar comenzile sunt cele de la cs 1.5
|
|
|
Post by asfafa on Mar 3, 2011 20:58:45 GMT 2
resetscore nu ... de ce ca toata lumea sa ii vezi /rs /rs /rs ...rs este pentru cei carora le este rusine cu scorul lor
|
|
|
Post by fumezzz on Mar 3, 2011 23:57:26 GMT 2
sunt absolut sigur ca si u ai folosi commanda daca ar fi valabila asa ca..
|
|