|
Post by vampiru on Jan 27, 2011 9:12:36 GMT 2
Am si eu o rugaminte faceti ceva(adminii) sa intrati si dimineatza pe server .Daca nu puteti dati admini la cine poate, dimineatza serverul este plin de codati spre ex GBvNET akm este pe server si joaca k speed wall si aim:|....niki un admin on si nu este singurul in fiecare dimineatza intra codati pe server...rezolvati problema
|
|
|
Post by alexu on Jan 27, 2011 11:10:13 GMT 2
da vampiru..o sa facem..eu personal o sa am grija dimineata sa poti sa joci tu linistit...si sunt destui admini care o sa tina cont de sesizarea ta nu iti face griji
|
|
|
Post by A!y on Jan 27, 2011 11:31:23 GMT 2
eu iam dat ban lu ala asa ca stai linistit si nu te mai agita asa esti prea mic ca sa-ti faci griji ai doar 11 ani...apar riduri...
|
|
|
Post by cyuprag on Feb 20, 2011 1:17:57 GMT 2
N@ tupeu pe kpu t@u il lok s@-i sp frumos k @dmin,omu @ sp un @dev@r,tu ce f@ce@i, te m@sturb@i?
|
|
|
Post by A!y on Feb 20, 2011 10:43:50 GMT 2
N@ tupeu pe kpu t@u il lok s@-i sp frumos k @dmin,omu @ sp un @dev@r,tu ce f@ce@i, te m@sturb@i? ai invatat si tu cuvinte noi si le spui pe forum ? cred ca te simti mandru tare... vai de capu tau amaratule, mi e mila de tine... mi e mila de tara asta ca exista asa distrusi in ea...
|
|
tir
New Member
|
Post by tir on Feb 20, 2011 21:15:13 GMT 2
) subscriu
|
|