|
Post by alexu on Feb 11, 2011 12:49:19 GMT 2
am citit ce a zis acrhine si sa zic ca partial sunt de acord ca adminul mai mare sa schimbe...dar cred ca mai bine e sa comunicam...spre exemplu daca sunt toti la joc si unul e spec...sa schimbe cel spec...asta desigur dupa ce vorbim intre noi...referitor la conflictul care l-a avut cu A!y...ea s-a atacat pt ca noi intre noi ne-am facut asa un regulament sa nu ne incurcam activitatea unul altuia...plus ca singurul cu grad mai mare erai u acrhine...iar noi daca mai mereu eram cu acelasi grad...nu puteam face diferente...oricum nu cred ca vor mai fi probleme...consider ca nu trebuie sa schimbe adminul cu grad mai mare...sa schimbe oricare din ei...dar dupa ce se consulta si anunta si pe ceilalti ce vrea sa faca
|
|
|
Post by acrhine on Feb 11, 2011 12:56:52 GMT 2
odata ce harta iesise la vote nu inteleg cu ce sa gresit . acuma ce facem suferim care sa schimbe primu sau care sa dea rr deaia sa facut aceasta regula ca sa se respecte si sa nu mai fie discutii. Oricum ceea ce a facut ea dupa nu e frumos.
|
|
|
Post by alexu on Feb 11, 2011 13:00:01 GMT 2
ti-am zis ca tu nu aveai de unde sa stii ca noi intre noi ne-am facut asa o regula sa nu ne incurcam...si ea din motivul asta s-a suparat...ca isi scrisese si comenzi si tot si daduse-si tu deja...oricum cred ca e mai bine sa vbim pe server despre chestiile astea...asa cum intrebam ce harta sa fie si etc...sa spunem..."vezi ca dau eu la vot si schimb tot eu..." si chestii de genul...am evita multe faze de genul...ca nu e primul "conflict"...au fost atatea...si cu hartile si cu toate...si daca vbim rezolvam
|
|
|
Post by acrhine on Feb 11, 2011 13:02:57 GMT 2
ok
|
|
|
Post by alexu on Feb 11, 2011 13:09:32 GMT 2
nu am facut topicul asta doar pt faza aia...l-am facut pt ca ar trebui sa fim o echipa si sper sa nu mai vad pe forum cand intru (*new) la reclamatii...
|
|