|
Post by apa on Feb 28, 2011 16:33:17 GMT 2
Dupa cum spune si titlul thread-ului vreau sa va propun o schimbare sau macar o inbunatatire a forumui. Ca sa fie un forum respectat si sa intre lume noua si cu o anumita gandire trebuie sa se faca niste schimbari , zic eu, importante. Am mai vazut aici la sugestii cateva idei cu o limita de varsta pentru accese si asa mai departe. Sincer mie nu imi place deloc cum se scrie pe forum in acest moment, este un limbaj al chat-ului care dupa cum stim nu e benefic deloc. De aceea se numeste forum ca sa putem dezbate anumite chestii insa nu intr-un limbaj codificat de fiecare ci unul precum ni l-a dat "mama limbii romane". Pentru inceput as ruga pe administratori sa puna 1-2 moderatori pentru disciplina forumului.Apoi, voi ceilalti sa renuntati la acest limbaj deplorabil si in acelasi timp de prost gust.Propozitile dintr-un nou reply sau topic vor incepe cu majuscula . Prescurtarile de toate felurile eliminate definitiv.Aici trebuie sa intervina moderatoru si sa aiba legile lui pe forum.Ganditi-va ce intelege un simplu user care intra si citeste o oarecare cerere/reclamatie etc..?Va spun eu ca nu intelege nimic. Ideea v-am dat`o.Sper ca o sa se ia in considerare ca sunt sugestii foarte bune care o sa ajute forumul sa creasca in acelasi timp cu servarul.Astept de la cei mari in grad unele miscari in privinta asta. ;D ;D ;D
|
|
|
Post by burssy on Feb 28, 2011 17:57:38 GMT 2
Ideea e buna, dar crezi ca oricare o sa faca cerere de admin/slot o sa respecte regulile?
|
|
|
Post by A!y on Feb 28, 2011 17:58:48 GMT 2
iluzii ;D
|
|
|
Post by alexu on Feb 28, 2011 18:01:56 GMT 2
sunt de acord...ar trebui alese 2/3 persoane care sa se ocupe de asta, desigur din stuff. fiecare greseala sa fie taxata.la mai multe abateri warning si ban pe forum:) sa nu mai toleram discutiile in afara subiectelor de topic si sa facem putina ordine
|
|
|
Post by fumezzz on Feb 28, 2011 19:12:16 GMT 2
toti visam la o loome mai buna.. vise placute..
|
|
|
Post by apa on Feb 28, 2011 19:29:42 GMT 2
Imi pare rau dar cu nepasarea nu faceti nimic.Continuati sa o ardeti in stil mirc / chat si o sa vedeti ce balamuc o sa fie.Edy ia masuri ca e penibil.
|
|
|
Post by eddyy on Mar 1, 2011 11:34:15 GMT 2
se va aplica ideea ta apa in curand , momentan dupa cum vezi suntem 65 de oameni in total pe forum , nu e nimic vast de moderat , in legatura cu limbajul tot ce puteam face momentan e report post cand vedem un analfabet si sanctionat
|
|