|
Post by eddyy on Mar 2, 2011 23:13:10 GMT 2
Din seara asta sistemul de vot se va schimba adica :
se va forma o echipa din categoria persoanelor cu acces care isi asuma responsabilitatea de a fi activi pe server , de a vorbi corect limba romana si de a frecventa forumul pentru a-si indeplinii obligatia de a VOTA
ocazie cu care asteptam replyurile voastre , celor care se cred in stare sa infaptuiasca ce am scris mai sus , celor pentru care limba romana nu e o necunoscuta , au discernamant si isi pot justifica un vot
Stiu ca majoritatea au nevoie de exemple asa ca o sa pun si un exemplu de reply
Nick acces : edy Motiv : cred ca am destula activitate , cunosc majoritatea jucatorilor etc.
topicul va sta deschis o saptamana timp in care va functiona vechiul regulament Dupa o saptamana doar cei selectati de aici vor avea drept de vot!
|
|
|
Post by burssy on Mar 2, 2011 23:30:48 GMT 2
nick acces : burssy motiv: consider ca am destula activitate, cunosc majoritatea playerilor
|
|
|
Post by apa on Mar 3, 2011 16:07:57 GMT 2
nick acces: apa motiv: consider ca sunt prieten cu limba romana si am un cuvant greu de spus cand e vorba de alegerea celei mai bune decizii.
|
|
|
Post by asfafa on Mar 3, 2011 17:20:23 GMT 2
nick acces: Asfafa motiv : sunt activ si pe forum si pe servar , sunt drept !
|
|
|
Post by bogdan5 on Mar 3, 2011 18:04:50 GMT 2
Nick acces : bogdan5 Motiv : cred ca am destula activitate pentru un nou membru , atat pe servar cat si pe forum
|
|
|
Post by GiuSzyX on Mar 8, 2011 18:06:34 GMT 2
Nick: GiuSzyX Motiv: Cu activitatea stau bine si pe sv si pe forum, iar in vederea jucatorilor am vazut cine joca mai des si cine nu! Ramane la decizia voastra!
|
|