|
pt edy
Mar 6, 2011 22:36:51 GMT 2
Post by fumezzz on Mar 6, 2011 22:36:51 GMT 2
ma romane tu intelegi mereu cum vrei ce vrei eu zic sa inchizi forumul asta pt ca nu are nici un rost parca forumul trebuia sa te ajute sa iti faci o parere despre jucatori si admini .. stiluri de joc.. fara certuri fara injurii si alte alea.. nu am treaba cu pretenii tai.. eu un sigur lucru iti cer : fi JUST asta e o responsabilitate mare pe umerii la fiecare dintre noi la mine ca sa ti dau un exemplu titlul de PRIETEN e un lucru mare putini se ridica acolo .. poate o sa ti dai si u seama mai tz. nu am eu drept sa tin predici dar in ritmul asta nu fac mare branza inteleg faptul ca ti la serveru asta si te implici si unii mai au pana ajung sa faca ce ai facut tu.. poti considera asta ce am scris aici ca ce vrei u peace
|
|
|
pt edy
Mar 6, 2011 22:57:28 GMT 2
Post by eddyy on Mar 6, 2011 22:57:28 GMT 2
Ti se pare ca am nedreptatit pe cineva in favoarea prietenilor? daca e asa , imi cer scuze cu toate ca nu-mi aduc aminte sa fi judecat in defavoarea oricui o prostie facuta de prieteni , cand spun prieteni spun chilotel si inca 1 sau 2 a caror prezenta probabil nici nu s-a simtit , nu ma deranjeaza nici un repros nici un bobarnac , chiar mi-ar face placere ca atunci cand vi se pare ca gresesc eu sau chilotel sau altcineva cine vreti voi sa interveniti si voi cu o atentionare nu e bine ce faci ar trebui sa faci asa , dar majoritatea sunt ocupati cu certuri cu alte rahaturi , si nu ma refer la tine fumezzz Salut!
|
|