|
Post by eddyy on Mar 11, 2011 12:48:55 GMT 2
Avand in vedere ca win xp deja incepe sa fie istorie , utilizatorii de win7 sau vista in functie de setari si unde au instalat counter -strike 1.6 ,se vor confrunta cu o problema si anume sa nu gaseasca pozele in folderul cstrike din program files daca il aveti instalat acolo , vista /win7 isi face un virtualstore in userul curent unde veti gasi un alt program files si implict un valve si un cstrike la mine de ex pe win vista calea directorului unde mi se salveaza pozele arata cam asa
C:\Users\edy\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Valve\cstrike La voi va fi in loc de edy va fi numele userului vostru
In majoritatea cazurilor folderul appdata e hidden in caz ca nu va merge va trebui sa setati show hidden file and folders , pentru cine stie cat de cat sa foloseasca calculatorul nu va fi o problema , Dar nu la toti se intampla asta. In majoritatea cazurilor e greu de explicat si jucatorilor mai ales pe yahoo cand astepti pozele si dai de un batut in cap oricum incercati sa incercati o indrumare unde se poate unde nu ai cu cine asta e ne pare rau!
|
|
|
Post by GiuSzyX on Mar 11, 2011 13:30:03 GMT 2
Naspa! Nu stiam de treaba
|
|
|
Post by burssy on Mar 11, 2011 15:16:14 GMT 2
mda, nu stiam treba asta, chiar am gasit si demourile care le-am facut. ms fain edy;)
|
|