|
Post by burssy on Mar 14, 2011 11:58:32 GMT 2
Vreau sa va anunt ca am ajuns in camin la facultate, si am o problema, sunt porturile inchise, asta ce inseamna, ca nu mai pot downloada de pe torent, nu mai pot vedea online nu mai pot juca CS, deci daca hotii astia de la facultate nu ne dau drumu, sau nu apare vreo modalitate ca sa ma conectez nu pot juca, daca edy,chilot si archine considera ca sa imi inlature adminul nam nimic impotriva.
app:edy am inteles ca te pricepi la informatica, calculatore si service, daca ai vreo idee cum as putea sa ma conectez dami un pm, mersi de intelegere si spor la fraguri... cu bine;))
am uitat sa precizez ca voi fi activ pe forum:D
|
|
|
Post by GiuSzyX on Mar 14, 2011 14:10:14 GMT 2
dupa parerea mea esti un admin foarte bun si iti faci datoria! nu vad de ce ti-ar scoate adminu! poate pana la urma o sa gasesti cumva o modalitate!
|
|
|
Post by eddyy on Mar 14, 2011 16:08:46 GMT 2
depinde de conexiune , poti sa ti pui un router si sa forwardezi portu 27005 de la counter strike sa iesi printe-unul liber 80 de exemplu pentru ca banuiesc ca n are cum sa ti blocheze portu 80
|
|
|
Post by burssy on Mar 14, 2011 16:27:38 GMT 2
portul 80 nu e blocat, faza e ca nu pot schimba portul, am incercat prin your freedom, sa ma conectez prin proxy nici asa na mers. Cam la toate caminele este problema asta, cu blocatul porturilor,ca cica "internetul trebuie folosit in scopuri didactice", parca noi nu asta facem:)) cum as putea la cs sa schimb portul prin care conecteaza? sau macar se poate asa ceva?
|
|
|
Post by bogdan5 on Mar 14, 2011 19:46:49 GMT 2
|
|