|
Post by tymbark on Jan 2, 2011 20:46:36 GMT 2
Am Eu O Propunere !!! Sa Mutam Sv-uL Intr-o Comunitate !!! Pentru Al Popula !!! Redirecte + Evidenta !!! Inregistrare Sv Pe GameTraker !!! Comunitate Am Eu Si Se Numeste Lethal -----===== Astept Pareri -----=====----- In Special A Lui Edy Si Chilotel =====-----
|
|
|
Post by eddyy on Jan 2, 2011 21:02:42 GMT 2
ti am mai spus ca e inregistrat pe gametracker
serverul are aproape 2 luni si e cat de cat populat
ce e asta lethal lasa un link ceva pe pm sa mi fac o impresie
|
|
|
Post by tymbark on Jan 2, 2011 21:48:35 GMT 2
Aici Nu Are Nici Macar Model La Cereri , Reclamatii !! Ar Trebui Sa Fie Mai Strict Putin !! Sa Fie Mai Ordonat! Parerea Mea
|
|
|
Post by tymbark on Jan 2, 2011 21:49:00 GMT 2
Intra pe mess sa vb mai bn
|
|
|
Post by eddyy on Jan 2, 2011 22:07:38 GMT 2
problema pe care am intalnit-o la majoritatea dintre voi e ca voi urmariti acelasi tipar parca sunteti blocati si anume:
1. sunteti obsedati de redirecte nu stiu ce aveti cu astea sunt foarte iritante pentru un jucator de cs plus ca aduc pe server si unii lagari si codati care vor sa si testeze cele mai noi coduri
am mai spus si o repet noi nu obligam pe nimeni sa tina redirecte cine vrea sa o faca e liber sa o faca noi vrem sa formam un grup de jucatori indiferent de varsta , jucatori si admini in care putem avea incredere ca nu triseaza in nici un fel
2. un model de cerere sau de reclamatie nu inseamna ca nu poti face o cerere de admin sau o reclamatie unui admin , singurul lucru care ma intereseaza pe mine e ca un jucator sa foloseasca corect limba romana si gramatica si sa aiba minimul de interes pentru server . modelele si tiparele sunt mai putin importante
3.pentru majoritatea am vazut ca e important sa apara la owner sa vada lumea ca ei sunt bazati sau eu mai stiu ce le trece prin cap
4.acceptam si critici si sugestii atat timp cat sunt adresate civilizat si corect gramatical
|
|
|
Post by tymbark on Jan 3, 2011 11:04:01 GMT 2
Nu mai zic nimic ! Acum treba voastra ..... Eu am vrut sa ajut sv-ul nu altceva.
|
|
|
Post by eddyy on Jan 3, 2011 14:41:44 GMT 2
apreciez efortul tau dar fara suparare voi in lethal sau cum se numeste nu aveti nici macar server de cs sa nu mai zic de membrii si comunitate
comunitate inseamna un server sau mai multe cu activitate indiferent ce fel de server apreciez ca vreti sa faceti ceva dar ideea e ca inainte de a deschide un forum fie el si gratuit domeniul am vazut ca e cu .tk deci tot gratuit , ar fi bine sa deschideti un server altfel nu-si are rostul
pe mine nu m-ar costa nimic sa apar acolo la voi pe forum sau site sau ce e dar eu am domeniu in .ro platit sa sar de la .ro la .tk pentru mine ar insemna un regres Salut si multumim pentru sugestie!
|
|