Post by tinglihardciri on Feb 23, 2022 22:01:08 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalleri artırma hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Yetersiz elbise
oyun güzel ama denuyo
Güzel bir oyun ama yüklenmesi uzun sürüyor ama benim internetim bozuk olabilir.
Gerçekten eğlenceli ve karakterinize yazılacak çok şey var ve onu seviyorum ama onlara isim veremiyoruz yani 5 üzerinden 4
Tarif edecek bir şey yok! Şimdi kuruyorum 😄😅 gerçekten!!
Magic Tiles 3 Музыка zlje
Aşırı güzel. Hemde internetsiz mükemmel kelimelerle anlatılmaz. rastgele diye kfkfkdkdldldllrdlkdkddjfjfjdkdlldldkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkfkdkfkkfkfkfkfldofgırnklldpdooerıkfkfldldllfkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkfkdkfkkfkfkfkfldofgırnklldpdooerıkfkfldldllfkdkdkdlfldldk
Bu uygulama çok iyi!! Kıyafetler kesinlikle harika ve son derece sevdiğim pek fazla eklenti yok!!! Çok fazla tasarımı var ve karakter sonunda her zaman güzel görünecek. Daha fazla uygulamanın bunun gibi pek çok eki olmamasını diliyorum, bu harika uygulama için teşekkür ederiz! Arkadaşlarıma kesinlikle söyleyeceğim, iyi günler!! 💗
gereksiz ve yanlış yani bu benim ne isimde yarıyacak
Bu oyunu seviyorum! Seçecek çok çeşitli kıyafetler ve diğerleri var. Tek sorun kıyafetlerin, ayakkabıların ve diğer her şeyin rengini değiştiremiyoruz. Ayrıca belki el duruşu seçeneği ekleyebilirsiniz, böylece istediğimiz el duruşunu seçebiliriz. El duruşunu sadece ceketi giyerken seçebiliyoruz. Bunun dışında harika ama bunun gibi her 10 dakikada bir küçük reklamlar var ama sorun değil. Verileriniz ve wifi kapalıyken uygulamayı oynamanız yeterli👌
Harika bir oyun ve tüm reklamlar çok kez açıldığı için asla sıkılmıyorsunuz, bu yüzden 4 olarak değerlendiriyorum
mümkünin a-
OYUN AÇILMIYOR ARKADAŞLAR! Açabilen varsa nasıl açıl çağını anlata bilirmiş?
oyun çk gzl ben tt da ytb de video çekmek ve kullanıyorum bence çk iyi bir oyun. Üste çıkması Için rastgele bzvsjsgsjhsdgruduhdhdjsjdhdjrhdjjjsddhy3jydhdgrudh4u7egduhdfth4djidfbjduudnenjdhdbsyehyei288sgdb dhdkfg2bxhdhjdkdjehnsgxgdbgggggdnjshshjssssssjdjjdjddjie82882ebwsbsndnhxnegdjfsbsjhxnehdurncuejendhhdhrjcuhdnndjjdm
Ben ve arkadaşlarım bunu her zaman kullanırız, harika bir giydirme oyunudur. Yine de bazı kıyafetlerin renklerini değiştirebilseniz ve kemer bölümü olsa daha iyi olurdu. Genel olarak, zaman geçirmek veya sadece eğlence için kullanmak için harika bir uygulama
Beyendim ama tabletimi bozdu(bunu %100 kanıtlayabilirim) (bozusun yanı) uzun zaman tek bu oyunu ve roblox vardı bir de telefonda(tek roblox),telefona bir olmadığı için bu iki şey çünkü tablette tek oyun var.
Biraz sıkıcı bir şey ekle
Oyunu çok daha güzelleştirecek önerilerim var ve umarım uygulanır, önerilerimi nereye koyabilirim? 500 karakterden fazla yazamıyorum ):
Lilys mandıra eğlenceli ama biraz sıkıcı ve ek şeyler var. Avatarları çok beğeniyorum ama çok fazla ekliyor hiç eklemeler olmasa ve avatarın içine sadece orada durup pozlar koysalar çok hoşuma giderdi, neyse byeeee
莉莉日記:換裝遊戲 休閒 dil
Nedense beni bir moda sanatçısı gibi hissettiriyor, bu yüzden evet onu seviyorum
Arkadaşlar game çok güzel indirmedim bizi% 100 tavsiye ederim üste durması Için Rastgele XKCHMDJCLDIDUEKPDJXLDLXŞCHDLFIFOŞDJFNDLCJFNDLUFKFŞDJCJCPCJLDKFŞEĞDPTLİGİDKCMFDLDÖNCNXLDKFLJRJDÖFOCJFNFÖÖFNFJFKFKRJDJJDJFMALSINSIDJKDJCKDKDKDKFIFKFJKFKFJDİÑDİRMEKXJDJDJDIDJDJKDJDJFJDKDJJXJCUCYVKELEĞITĞYĞFLİYİHĹNŞŞJÜIPĞTÜHLWLJSKX
Lily Diary : Dress Up Game Jocuri obișnuite xlk
Bu çok iyi bir oyun..sadece bu, güncellenmesi çok uzun sürüyor.
ilk reklamı geçtim
İndirmesi çok uzun sürüyor
Bilirsin, sadece basit bir giydirme oyunu.
yweg yok
Seviyorum ama keşke pozu değiştirme seçenekleri olsaydı
Dokuz Sezonda Ted, New York'tan ayrılmaya ve Barney ve Robin'in düğününden hemen sonra Chicago'ya taşınmaya karar verir ve Lily'e sadece bunu söyler. Farhampton
Lily Diary : Dress Up Game Priložnostne chv
gündelik , OYUNLAR. Geliştirici: SeyeonSoft. Açıklamalar : Lily Diary: Giydirme Oyunu oyuncuların benzersiz avatarlar oluşturup onlardan farklı kıyafetler,
İyi oyun
Güzel bir oyuna ama sadece karakter yapılabiliyor sıkılıyor
Lily Diary : Dress Up Game Ajanviete gai
Çok güzel bir oyun💯💯
çok iyi. 😀😇 ama erkejlere tanıtımm
Güzel
Bu oyun çok sıkıcı bu oyunu istemiyorum
Lily Diary'i seviyorum çünkü kendi avatarımı yapabilirim!!
Lily Diary : Dress Up Game v1.4.3 Sınırsız PARA Hilesi – Mod Apk. 16 Ocak 2022. Cooking Diary v1.46.1 Sınırsız PARA Hileli – Mod Apk. 16 Ocak 2022.
Open the Mac App Store to buy and download apps. Lily Diary 4+. Dress Up Game.minecraft apk nulls brawl apk gibi android oyun ve uygulamaları mod hileli son
Çok güzel bir oyun, çok fazla kıyafet seçeneği var; ayakkabılar ve çok eğlenceli
Sinirleniyorum 1 saattir bunun yüklenmesini bekliyorum
kötü bir oyun
İyi değil ama kötü de değil bu oyun