Post by tinglihardciri on Feb 23, 2022 22:04:09 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking: 2022 Chef Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking: 2022 Chef Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab paljusid kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking: 2022 Chef Fever 2022 version ▞▞▞
Hea ja tore mäng
Ma armastan seda 💕
siiani naudin mängu. saate iga päev sisselogimise eest preemiaid. Olen seda nüüd paar päeva mänginud ja mulle väga meeldib, et saate palju münte ja teemant mõnel tasemel on lihtne, kuid mõned on rasked, kuid mitte nii rasked, et te ei saaks sellest üle, soovitaksin seda mängu. nii et minu neli tärni on nüüd viis tärni. Olen mängus rohkem ja saan endiselt münte kätte, kuid teemante on vähe, mis muudab õigeaegse lisamise või inimeste lisamise keerulisemaks. nii et olen tagasi 4 tärni juures
Mulle meeldib rakendus nii väga, et ma olen lemmik
Hea mängida.
Lahe mäng. Mulle meeldib, et sa ei pea asju lohistama.
Happy Cooking: Chef Fever ミニゲーム gmff
Hea mäng mulle meeldib
Mulle meeldib toiduvalmistamine ja söögisooda küpsetuspulber ja küpsetusplaat I LOVE U pagariäri
lõbusate toidutellimuste tegemine.
Mis mäng.
See on väga lahe ja lõbus! Mulle meeldib süüa teha, nii et see on minu jaoks väga lahe mäng!
tüütu mäng üritab pidevalt installida, kui klõpsan valikul õnnelik kokk k
Happy Cooking: 2022 Chef Fever Nezahtjevne igre som
Üks paremaid kokkamismänge, mida olen mõnda aega mänginud.
Ei ole minu jaoks. Tundub peidetud taimer olevat. Tase ütleb 24 klienti ja ajalimiiti pole antud, siis saab aeg otsa, 8 klienti on jäänud. Üks tassikook maksab 60 kalliskivi, mis on naeruväärne. Kastmepudelid klientide tellimuste korras. Ei mingit sorti. Lihtsalt burgereid ja koksi umbes 80 taseme jaoks. Mitte hoidja.
Mulle meeldib see b/c, see on mõnus vaheaeg teistest saadaolevatest.
Ma armastan strateegiat, mis teil peab olema. Olen jõudnud sellelt tasemelt 1 tasemele 135
Mulle meeldivad toiduvalmistamise tööriistad ja toidud, millel on alati hea maitse
pole paha
Valmistab maitsvat toitu ja aitab mul teada, kuidas Zad süüa teha
Mulle meeldib seda mängu mängida. väga sõltuvust tekitav, kuid mäng ei päästa. kui ma selle alla laadin, pean uuesti alustama. palun lisage võrgus salvestamise võimalus või lisage see Google Play mängudesse, et seda saaks jätkata, kui uusi telefone hangitakse
Karakteri nägu on 😖😱 šokeeriv välimus
Happy Cooking: 2022 Chef Fever Priložnostne rbgp
Nagu, aga aeg on aeglane.
See on tore, kuid küpsetamiseks on vaja muid toite, nagu friikartulid, riis ja herned
Kuna peagi on tulemas ka teisi restorane. Jumal teab, millal. Nii et ma annan ainult ühe tähe
Happy Cooking: 2022 Chef Fever Опуштене xmmr
See on väga lõõgastav, lihtne ja lõbus mäng. Ma armastan seda. Aitäh! Jätka samas vaimus. Soovitan seda mängu kõigile. See on rohkem kui viis 🌟.
Väga igav. Pole piisavalt uusi restorane, et teid huvitada.
See on halb geem 😠😠😠😠
Pole kuulsad rohkem täiustused
OK SEE LAHE VERSION XD
Ma ei saa elukaotuse tõttu mõnikord mängida??? Kui tore
Selle allalaadimist oodanud umbes 3 tundi... iga kord, kui see on 100% alla laaditud, kordub see ja muutub 0%! Vihkake seda mängu enne mängimist!
Dajabown Sanerbarner
全面屍控 策略 wgd
Nagu mängud, aga nad peatavad selle keset ostujõudu küsides. Kui sa ei osta, panevad nad sind automaatselt läbi kukkuma. Väga ärritav. Ma kavatsen selle desinstallida.
Mäng on hea, ma naudin seda...Aga miks kulub järgmisele tasemele jõudmiseks veidi aega?
Väga põnev