Post by tinglihardciri on Feb 23, 2022 22:10:06 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buz Devri Maceraları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buz Devri Maceraları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ilkelleri kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Buz Devri Maceraları 2022 version ▞▞▞
eskiden her denizsı gelir 2 şans puanları okulda geçmeyecek. çok yönlü var. daha iyi olması gerektiği yerde gidiyor
30$ değerinde meşe palamudu satın aldığım oyundaki hatalar nedeniyle 2 yıldız için üzgünüm ve bir ebeveyn aldığımda oyun yeniden başlıyor ve başlangıca geri döndüm ve berbat çünkü meşe palamutlarım gitti ve oyunu aldım uzun bir süre ve aynı noktaya geri döndüğümde oyun dışında var olmaya devam ediyor ve oyun yeniden başlıyor
Gerçekten harika bir oyun. Ancak scratlantis'e girmeye çalıştığımdan beri oyun kesiliyor ve şimdi sürekli donuyor. O yüzden daha fazla gidemem. Zaman kaybı.
Oyunu uzun oynamıyordum tekrar ediyorum ama oyun açmıyor bi el at ya.
Scartlanse girilemiyor,adalardanken oyunlardan dönüyorum.Yüzlercem sorunlarımın hiçbirini dönülmüyor.Bunca insanla aynı sorunu yaşamamanıza izin vermiyorsunuz.İnsanların yaşamak için vakit geçirmek için düzeltmeyi yapmıyorsunuz. Yapmış gibi işlenmek için kullanılır.
kitap gibi
Gerçekten iyi bir oyun Şimdiye kadar güzel grafikler oynadı ve oynamak güzel görünüyor Böyle oyun için her şey güzel bir oyun tq 💯👍
OYUN HIÇ GÜZEL DĞI 😵
Harika bir oyun ama durup dondurmaya devam ediyor
Sadece bu oyunu seviyorum, yeni cep telefonumda oynayabilseydim, ama yavaşlatıyor ama çok fazla MB'yi kullanıyor, tamam, son 3 yılda sahip olacağım her eski cep telefonunda bu oyuna sahibim.
Duygularını incitme ama bu dünyanın en kötü oyunu! Oyun her zaman donuyor! Peki neden 1 yıldız? Reklamların YOK olmasını istiyorum ve dondurulmasını istiyorum GEÇTİ'yi istiyorum Her etkinliğin güzel olmasını istiyorum çöp yok, donma yok, reklam yok ve KÖTÜ DÜNYA YOK! Teşekkür ederim! Kısa bir süre için hepinize bir hatırlatma 😠😑😠
Ekledikleri son gerçekleştirmede ekler... Bunlar oyunun bir parçası olmak için kullanılmadı. Sizin için üzülüyorum çocuklar... İnsanlar bunu oynamayı bırakacak.
Güzel uygulama ama tropik adalara ulaştığınızda her zaman takılın ... ikinci olarak incileri toplamak için su açma geçidi oynamaya çalıştığınızda uygulama durdu ..
Ice Age Adventures Avontuur rkib
Neden şimdi açılamıyor? Zaten kaldırıp tekrar kuruyorum ama yine de açılamıyor. Can sıkıcı
Oyunda hata var aslında çok güzel bir oyun ama Sid cinnati ada açıldıktan sonra bi sorun olabilir mi?
Yemiş de kullanılabilir bir şekilde geri dönmek için geri dönmek zorundayken birde etkinlik dondu bir türlü olmayacaktıden beri çünkü düzeltilirse sorun oyumu 5 yıldız çok güzel ama bu sorunları sıkıcı ...
Bu oyunu çok oynuyorum😊bu oyun bence çoook oynuyorum😊bu oyun bence 😍ben ve babam bu oyuna bayılıyoruz🤩 hem tablette hem de telefonda oynuyoruz😛 ben tablette 😝 babamda telefon da🙃 bu da yeni hedefleniyorum😌bu oyun da bilgisayar da yedek olsun diye düşünüyorum 😁 Üstülük oyun ücretsiz ve internetsiz böyle olması da çok iyi😋
Harika bir oyun olma potansiyeli çok yüksek ama çok fazla hata var
Bir kez bitirip bitir bu oyunu ama bu yeni haritalar acilmiyo acil guncelleme bekliyorum oyun
Bu çok eğlenceli bir oyun ve filmlerin inanılmaz bir rekreasyonu. 🦋
Bu oyundan zevk alıyordum ama şimdi aniden çökmeye başladı. Bana günlük ödül vermiyor. Bir önceki etkinlikten ödül talep edemediğim için sonraki etkinlik açılmıyor. Adalardan her döndüğümde oyun çöküyor. Scratlantis'e giremiyorum, �'a yükleniyor ve oyun kapanıyor. Lütfen bu sorunu düzeltin, diğer birçok oyuncunun da aynı sorunlarla karşı karşıya olduğunu düşünüyorum. Lütfen onları en kısa sürede düzeltin
Adalardan dönerken düşünülecek şekilde bu normal olmalıdır.
sahibi hata yok. Oyuna Şeftali'nin eşi, Ütopyalılar ve yeni bebekler gelmeli. Ayrıca Scratlantis'e belirli sayıda meşe palamuduyla meşe dikip belirli bir süre inci ile sulayarak süre bitince sulamada hayatta meşe palamudu vermeli. Scratlantis büyütülmeli ve gizli vahadaki hareket puanları artırılmalı ki daha kolay olsun. Bir de gizli vahadaki biz basmadan çatlamış çatlamışlar. Meşe palamutları da kazanılmalıdır. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆veriyoruum.
Süre buga giriyor
Oyun ÇOKGÜZEL LEKLAMGIRMESI Nefretediyorum
Ice Age Adventures Dobrodružné abpa
valla çok iyisiniz tebrik ettiğiniz çözüm için çok teşekkür ederim çok iyisiniz
Uzun süren oynuyorum ama sanki bi sorun var, çözebilmiş değilim ama diğer kadar kadar kendine benziyor (Bu iyi bir özellik (!))
Bu oyunu sev ve her zaman sahip ol ama sorun şu ki çevrimdışı değil Lütfen çevrimdışı yapın. sana güveniyorum gameloft
Hiç izlemediğim halde sınırlı sayıda video izledim diyor!Ve inşa etmeniz gereken her şey gülünç derecede pahalıdır, bu yüzden beklemekten başka bir şey yapmazsınız. Ve şimdi scratlantis açıldığında girdiğimde oyunu kapatıyor. ...
Başlamak güzeldi ama oyuna ne kadar çok girerseniz, diğer adalara gitmek için altın meşe palamutlarına para harcamak zorunda kalıyorsunuz... Oyunu seviyorum sadece bir hafta boyunca sıkışıp kalmayı sevmiyorum ve gidemiyorum gerçek para harcamadan daha fazla ....uninstalled
O kadar kötü bir ki her zamanını uygulamak için güvenin boşuna 15 beklemeyin 👌
Gayet güzel ve saran bi oyun herkese tavsiye ederim. )))
Oyun harika, grafikler, müzikler inanılmaz. Ama diğerlerine katılıyorum, çok fazla hatası var ve düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Eksiksiz geri ödeme istiyorum. Her şeyi tamamlamıştım ama bana tüm karalamaları ve önceki Ada'yı tamamlamam gerektiğini söylüyordu.
Oyunu bir ay kadar oynadım, tropikal aşamaya geldim. Bir girdaba girmeye çalıştıktan sonra, kahramanlar adalardan eve her döndüğünde uygulama donmaya başladı ve bu da her seferinde telefonu yeniden başlatmama neden oldu. Beklenmedik bir durumdu, bu yüzden uygulamayı kaldırdım. Donmadan önce oyunu beğendim.
Açılması çok uzun sürüyor. Ve oyun bölümleriyle bağlantı kuramıyorum.
Ice Age Adventures ผจญภัย uhw
Bu oyunu çok severdim ve sık sık oynardım. Ancak son zamanlarda hata vermeye devam ediyor.
Önceki adaları kapatılamayanlara açılmıyor. Kaçıncı defadır sildim yeniden başlatılmıyor.
Girdaba giremiyorum. Çöküyor. Ve ne zaman eve yelkenden dönsem hep takılıp kalıyordum.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter آرکید moys
Y oyun, iyi olmayan bazı toprakları tamamladıktan sonra takıldı BTW oyun çok iyi ve maceralı
Ice Age Adventures Adventure zfm