|
Post by eddyy on Jan 17, 2011 14:20:35 GMT 2
De azi adminii se vor uita pe jucatori inainte de a face poze am vazut ca atunci cand tipa cineva ala e codat mi a dat prin perete majoritatea gata poze fara sa il urmareasca macar o runda
Pozele se fac in ipostaze in care chiar ai putea prinde ceva , nu la inceputul rundei in baza sau in alte locuri unde se plimba de nebun
Adminul trebuie sa fie impartial adica atunci cand ai un prieten pe server cu un limbaj inadecvat nu il ierti ca e prieten cu tine
Adminul are dreptul sa reclame orice alt admin care face ce il taie capul pe server bineinteles cu dovezi , cand spun ce il taie capul luam un exemplu Alexy care dupa snow baga tot snow , sau alt admin care cum intra schimba harta cum vrea el , sau da kick ban slap aiurea
Adminul nu are dreptul sa baneze alt admin!
Adminul fara drept de ban nu foloseste amx_voteban decat in cazuri clare de cod , pentru asta exista sectiunea demo poze codati pui demoul acolo se uita lumea si vedem daca e codat sau nu , m-a enervat rau comanda asta folosita aiurea
Am adaugat toate astea pentru ca trebuie sa fie un pic de ordine , n-am cerut nimic la nimeni am trecut multe cu vederea de acum la fiecare reclamatie indiferent de cine e facuta se va lua masuri Multumesc!
|
|
|
Post by fumezzz on Jan 17, 2011 19:53:17 GMT 2
parerea mea.. ai dreptate in anumite privinte dar.. data viitoare gandeste te de 2 ori innainte sa dai admin cuiva.. parerea mea..
|
|
|
Post by eddyy on Jan 17, 2011 21:54:31 GMT 2
problema se pune altfel , am dat sansa si celorlalti sa aiba un cuvant de spus in acordarea adminelor , tind sa cred ca fiecare jucator caruia ii face placere sa joace aici , frecventeaza serverul si are cat de cat discernemant are dreptul la o sansa sa detina admin , problema e ca nu mai am chef si timp de scolit copii , nu te descurci lasi pe altul
|
|
|
Post by chilotel on Jan 18, 2011 0:27:30 GMT 2
o paranteza importanta la ce a zis edy-imi rezerv dreptu de a elimina orice contact al fratelui meu cu acest server de cs prin diferite metode de excludere...va sfatuiesc sa faceti la fel.Multumesc pt intelegere si nu doresc sa vad reply-uri cu intrebari gen de ce? e fractu ce ai cu el? etc pentru ca nu le voi lua in seama.
|
|
|
Post by cs4dreamer on Jan 20, 2011 0:27:19 GMT 2
o paranteza importanta la ce a zis edy-imi rezerv dreptu de a elimina orice contact al fratelui meu cu acest server de cs prin diferite metode de excludere...va sfatuiesc sa faceti la fel.Multumesc pt intelegere si nu doresc sa vad reply-uri cu intrebari gen de ce? e fractu ce ai cu el? etc pentru ca nu le voi lua in seama. in primu rand nici nu ai zis numele care trebuie exclus de pe server asta sugereaza inteligentza ta
|
|
|
Post by chilotel on Jan 25, 2011 20:25:35 GMT 2
u joci sub mai multe nume cand intru eu pe sv nu are importanta nicku,pt admini luati-va dupa ip-ul identic cu al meu...bafta
|
|
|
Post by alexy on Jan 26, 2011 11:15:21 GMT 2
Deci e ok,sper sa-l citeasca toti adminii!
|
|